Meni
Vaša korpa

Opšti uslovi korišćenja

1. Nakon prijema narudžbe putem sajta, prodavac je obavezan da izvrši potvrdu putem maila ili telefonsku potvrdu. Ovom potvrdom prodavac preuzima obavezu isporučivanja predmetnog dobra u dogovorenom roku.

2. Nakon potvrde narudžbe od strane kupca, i telefonske potvrde o prihvatu porudžbine od strane prodavca, narudžba je neopoziva.

3. Prodavac se obavezuje da naručene proizvode isporuči u novom stanju, u predviđenom roku.

4. U slučaju bilo kakve promene, prodavac je dužan da obavesti kupca prilikom telefonske potvrde narudžbe.

5. Sve eventualne promene, sem promena u vezi sa isporukom, se ne odnose na potvrđene narudžbe.

6. Prema Zakonu o zaštiti potrošača (("Sl. glasnik RS", br. 62/2014 i 6/2016 - dr. zakon) kupovina preko našeg web sajta bybeckie.com smatra se prodajom na daljinu. Korisnik ili kupac polaze parvo na reklamaciju ili povracaj robe u roku od 7 radnih dana od dana prijema posiljke.

7. Osnovne karakteristike proizvoda se mogu naći na web sajtu www.bybeckie.com  na strani svakog artikla i roba koja se prodaje putem web sajta poseduje svojstva potrebna za redovnu upotrebu te vrste robe u skladu sa njenom namenom koja je definisana u pripadajućoj deklaraciji; a saobraznost robe se utvrđuje isključivo prema svojstvima i nameni robe kako je to definisano pripadajućom deklaracijom proizvoda.

8. Mail adresa za izjavljivanje reklamacije proizvoda kupljenih putem internet prodavnice je:   ili putem telefona +38161 6923565.

9. Pojedinosti vezane za isporuku i cene se nalaze na odeljku Dostava.

10. Kompanija By Beckie nastoji da sve artikle iz svoje ponude opiše što je tačnije moguće na svojoj web stranici. By Beckie ne garantuje da su svi navedeni podaci u vezi proizvoda 100% tačni, kompletni, pouzdani i bez grešaka. Ako proizvod koji ste kupili odstupa od podataka koji su navedeni na sajtu možete ga vratiti u neoštećenom stanju, sa kompletnom pripadajućom dokumentacijom, a uplaćen novac će Vam biti vraćen ili će biti ponuđena zamena za neki drugi proizvod uz vraćanje ili doplatu sredstava u zavisnosti od vrednosti zamene.Sve cene proizvoda navedene na sajtu sa uračunatim PDV-om. Modna kuća By Beckie ima pravo da otkaže narudžbenicu uz slanje email obaveštenja potrošaču ukoliko je došlo do grube greške prilikom postavljanja cene na sajtu, ukoliko traženi proizvod nije na stanju itd.

11. PDV je uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.