Meni
Vaša korpa

O Nama

Naša priča počinje sa prostom željom da se mi žene razlikujemo na ulici, nismo želele da budemo uniformisane i odevene po modi drugih, da budemo kao modeli sa piste. Znale smo da nismo to mi. Želja nam je bila da budemo to što jesmo, unikatne i lepe, u svakom trenutku!

By Beckie je upravo zato i rođen.  

Sve naše kolekcije su dizajnirane i proizvedene sa željom da u baš tebi probude onaj nemirni i buntovni deo tebe, koji si možda zbog previše obaveza i premalo vremena za sebe, zaboravila da imaš. 

Ja, Beki, kao osnivac brenda sam imala želju da praktičnost i udobnost garderobe koju nosim stavim u prvi plan. A kako sam majka dvoje mališana, štikle koje sam nekada nosila i koje su bile sastavni deo mog outfita, nažalost više to nisu. Svakodnevna jurnjava za decom i štikle nisu dobra kombinacija. 

Brend je nastao na ulici, u trčanju za decom, u želji za ličnim pečatom i autentičnošću, sa željom da u nameri da budem svoja ujedno budem i unikatna. Različita. Primećena. Poštovana!

Brend nisam ja, brend ste sve vi. Brend je način na koji nas okolina doživljava i uvažava. Kako se prema nama postupa i kad smo u svom najboljem ali i najgorem izdanju. 

Zato je i moto naseg brenda – OSETI ULICU!